Oppdrag Iphone 4s – hvit

iphone 4s

 

16 mars dukket det opp et inlegg i min side «tapt og funnet i Hammerfest».

I innlegget sto det «Hvit iphone 4s mistet fredag 15. Mars ved jansvannet». 20 mars oppdaget jeg innlegget. Søkeabstinensen slo inn.. endelig et oppdrag for min xpdeus!

Jeg tilbydde meg for gutten (i tenåra) å dra ut når som helst, og vi avtalte å møtes på vannet 20 mars klokken 1800. 

Dette blir et enkelt søk tenkte jeg. Han har jo mistet den på isen og der er det jo ikke metall i utgangspunktet så det skulle gå greit. Men om den ville fungere var en annen sak…5 dager i sneen..tvilsomt. Presis klokken 1800 troppet den unge mannen opp sammen med en kompis. Jeg hadde tatt med meg Brede – min 6 årige sønn som pin pointer- og gravesjef.

Gutten forklarte meg hvor han hadde bevegd seg. Det var et område på omkring 100x100meter. Så da var det bare å begynne å søke. Jeg sjekket først signalet på min iphone 4s  – det lå på 74 i gmpower.

Etter 10 minutter fikk  jeg et 67 signal. Sånn cirka 5 meter fra land. Brede begynte å grave og etter at han var kommet ca 50 cm ned i sneen kom vi til sørpe og overvann. Jeg  stakk garretten så langt ned i sørpa at jeg traff isoverflata – hele pointern var under vann. Intet signal. Veiva litt over med søkern og konstaterte at objektet lå under isen. Så det var et bomskudd.. men du verden for en søkedybde i sne og is!

Guttene var storimponert og lurte på hva en slik søker kostet. Prisen var avskrekkende, men jeg sa at det er anstendige søkere å få tak i fra rundt 3000,- . Dette var en hobby de gjerne kunne tenke seg å begynne med. Etter 30 minutter fikk jeg et flott 70-73 signal.

Brede tok fram spaden og begynte å grave og 30 cm under sneen (det har snødd MYE her oppe) dukket telefonen opp! Den lå innkapslet i hardpakket sne. Jeg plukket den ut av sneen og gav den til gutten. Han satte i et hyl av glede  ;D Herregud – den virker – det er 8% strøm på batteriet! Seriøst, jeg hadde ikke trodd det om jeg ikke hadde sett det selv. Guttene takket meg og dro avgårde glade og fornøyde.

Den største gleden er å glede andre, sier ordtaket. Det kan jeg godt si meg enig i. 

8) Svein Georg Vaagland 21 mars 2013

44 kommentarer om “Oppdrag Iphone 4s – hvit”

 1. Tilbaketråkk: seo plan template 2018
 2. Tilbaketråkk: UK Chat Rooms
 3. Tilbaketråkk: buy youtube subscribers
 4. Tilbaketråkk: internshipfirst.co
 5. Tilbaketråkk: www.electricfencers.ie
 6. Tilbaketråkk: รับทำ SEO
 7. Tilbaketråkk: appmirror.net
 8. Tilbaketråkk: Halong bay on Land
 9. Tilbaketråkk: Best Roofer in Charlotte
 10. Tilbaketråkk: Income Tax Services
 11. Tilbaketråkk: estate litigation lawyer
 12. Tilbaketråkk: Dentist in NYC
 13. Tilbaketråkk: Bitchute Video
 14. Tilbaketråkk: ihaelu bikinis
 15. Tilbaketråkk: Dentist in silver spring
 16. Tilbaketråkk: dead by daylight doctor
 17. Tilbaketråkk: spa near me
 18. Tilbaketråkk: Wigs
 19. Tilbaketråkk: Mobile Phone Car Charger
 20. Tilbaketråkk: pirate show legoland
 21. Tilbaketråkk: forum
 22. Tilbaketråkk: Healthy Living
 23. Tilbaketråkk: 바카라
 24. Tilbaketråkk: panda gifts
 25. Tilbaketråkk: opinia
 26. Tilbaketråkk: opinia
 27. Tilbaketråkk: festival
 28. Tilbaketråkk: Kandor Clothing
 29. Tilbaketråkk: senatium stats
 30. Tilbaketråkk: Amalfi coast tour
 31. Tilbaketråkk: p300#https://bizhub24.pl
 32. Tilbaketråkk: soundbars for home
 33. Tilbaketråkk: tu es la seule
 34. Tilbaketråkk: buy youtube likes